Cea mai frumoasă fotbalistă cutremură internetul! Imaginea la care fanii au luat foc. S-a întâmplat chiar în timpul Cupei Mondiale 2022 / Video + Foto

Cea mai frumoasă fotbalistă cutremură internetul! Imaginea la care fanii au luat foc. S-a întâmplat chiar în timpul Cupei Mondiale 2022. Alisha Lehmann şi-a pus fanii pe jar cu o imagine demenţială.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume, Alisha Lehmann nu ratează niciun moment să-şi încânte suporterii.

Cea mai frumoasă fotbalistă cutremură internetul!

Vedeta tocmai a anunţat care este jucătorul ei preferat. Alisha Lehmann, jucătoarea de la Aston Villa, a spus clar. Îl preferă pe Cristiano Ronaldo, în dauna argentinianului Leo Messi.

Acum câteva ore, Alisha a postat o imagine sugestivă pe facebook. Şi-a încântat fanii cu o poză în care a îmbrăcat tricoul favoritului ei, Cristiano Ronaldo.

Întrebată de un fan pe cine preferă dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo, Alisha Lehmann a spus clar. Fotbalista care poartă numărul 7 la Aston Villa l-a ales pe Cristiano.

Elvețianca a stârnit valuri de reacții în rândul fanilor săi de pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat. „Știe despre ce vorbește”, „Cea mai bună din istorie a vorbit”, „Nu greșește”, a spus aceştia.

Cea mai frumoasă fotbalistă a Planetei este singură

Alisha Lehmann este singură în acest moment. Tocmai i-a dat papucii lui Douglas Luiz, fotbalistul brazilian de la Aston Villa. Mijlocașul a fost deranjat de un calendar sexy pe care l-a făcut Alisha. Jucătorea din Elveția nu a mai suportat certurile continue şi gelozia acestuia și a pus capăt relației.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari