Cea mai cunoscută amantă din România surprinde din nou! Victor Piţurcă va fi uimit. Ce a putut să facă Vica Blochina / Foto

Cea mai cunoscută amantă din România surprinde din nou! Victor Piţurcă va fi uimit. S-a aflat ce a putut să facă Vica Blochina. Imaginile cu fosta balerină au devenit virale imediat pe reţelele de socializare.

Cea mai cunoscută amantă din România se menţine în formă. Chiar ea a dezvăluit ce face pentru a arăta impecabil.

Cea mai cunoscută amantă din România surprinde din nou!

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă face mişcare, dar merge regulat şi la saloanele de înfrumuseţare. Vica Blochina este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă are grijă întotdeauna ca apariţiile sale să fie impecabile. Nu ezită să meargă des la saloanele de înfrumuseţare.

Cea mai cunoscută amantă din România nu ocoleşte nici sala de fitness. Rezultatele sunt vizibile. Vica are o condiţie fizică de invidiat. Fosta dansatoare de la Melody are şi grijă să aibă un program echilibrat. Pe lângă momentele de relaxare şi distracţie, Vica este preocupată şi de activităţile profesionale.

„Aștept weekend-ul cu nerăbdare! Relaxare, răsfăț, dar și muncă!„, a postat Vica Blochina pe Instagram. Se pare că o aşteaptă un weekend încărcat în care va îmbina utilul cu plăcutul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica şi Victor Piţurcă au avut o relaţie secretă timp de 16 ani. Din această iubire s-a născut Edan. Atunci când fosta balerină i-a cerut antrenorului să-şi recunoască fiul, Piţurcă a refuzat. A urmat o bătălie dură în instanţă. Până la urmă, Piţurcă a fost obligat să-l recunoască pe Edan.

Băiatul celor doi este acum foarte apropiat de tatăl său. S-a mutat deja în casa familiei Piţurcă. Edan a fost acceptat chiar de către soţia fostului selecţioner. Maria îl are în grijă pe băiat, iar Vica îşi vede destul de rar băiatul care a ajuns la vârsta de 15 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed