Cea mai cunoscută amantă din fotbalul românesc! Relația dintre fostul selecționer, Victor Pițurcă și Vica Blochina este de notorietate

Cea mai cunoscută amantă din fotbalul românesc! Relația dintre fostul selecționer, Victor Pițurcă și Vica Blochina este de notorietate. Cei doi s-au iubit în secret, timp de 16 ani, cât timp antrenorul era căsătorit.

Vica Blochina i-a sucit minţile lui Victor Piţurcă în 1995. Din relaţia celor doi a rămas un băiat, pe numele Edan.

Cea mai cunoscută amantă din fotbalul românesc!

Cea mai cunoscută amantă din România s.a despărţit însă cu scandal de Victor Piţurcă. Fostul selecţioner nu şi-a recunoscut copilul mult timp. Vica l-a dat în judecată şi abia după un test de paternitate acesta l-a recunoscut pe Edan.

Antrenorul a fost obligat de Curtea de Apel să plătească o pensie alimentară de 12.000 de lei pe lună. În tot acest timp, Victor Piţurcă n-a divorţat de soţia sa Maria. Vica Blochina, una dintre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilor, a găsit şi o explicaţie. “Nu vrea să divorţeze pentru că e un bărbat de modă veche!”, spunea Vica, în urmă cu mai mult timp.

Între timp, relaţia dintre Piţurcă şi Edan a devenit una extrem de strânsă. Tânărul care a ajuns la vârsta de 16 ani s-a mutat acasă la antrenor. Cei doi au o relaţie perfectă. De Edan se ocupă chiar soţia antrenorului, Maria.

De altfel, Vica Blochina s-a şi lamentat în ultimul timp. Spune că Edan s-a îndepărtat de ea. Totuşi, celebra blondă este fericită că fiul său o duce foarte bine alături de tatăl antrenor. Momentan, Vica mai primeşte o pensie de doar aproximativ 1000 de euro de la tatăl băiatului ei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed