Cea mai cunoscută amantă din România, lecții fabuloase pentru ‘fetele de oraș’. Cum se pot îmbogăți divele + Ce nu va face niciodată Vica Blochina / Foto

Cea mai cunoscută amantă din România le dă lecții fetelor care vor să câștige sume mari de bani. Chiar dacă le-a spus pas cu pas ce trebuie să facă, Vica Blochina a recunoscut că ea nu ar apela niciodată la astfel de metode.

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a vorbit și despre contactul uriaș pe care l-a refuzat deoarece nu a vrut să-și strice imaginea.

Vica Blochina, lecții fabuloase pentru ‘fetele de oraș’

Vica Blochina a vorbit despre metodele prin care tinerele fete pot să câștige bani frumoși. Asta chiar dacă ea nu este adepta acestor lucruri.

„Decât să stai gratis, ca o proastă să trimiți poze la fotbaliști, politicieni sau cui vrei tu, mai bine faci cont pe Onlyfans și mai câștigi și bani. Și la fel și pe videochat. Eu am gura mare, înțelegeți, dar de la ce spun până la ce aș face este o mare diferență.

Eu nu aș face așa ceva. Că mă cunosc pe mine cât sunt de pudică și nu aș putea. Nu aș știi ce să fac cu jucăriile aste, unde să le pun ce să fac. Jur, aș fi caraghioasă. Dacă aș facee videochat aș fi o videochatistă foarte caraghioasă”, a a spus Vica Blochina în podcast-ul Femeia Deasupra.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a povestit cum a ratat un contract de 10.000 de euro pe lună.

„Eu țin la imaginea mea. Am avut o ofertă foarte mare, foarte bănoasă să reprezint un studio mare de video chat. Am fost chemată să și prezint evenimentul, unul foarte șmecher. Oamenii veneau cu avioane private. Ca să văd cum se desfășoară evenimentul am fost chemată în Portugalia.  

Poate dacă aveam 29 de ani, 30 de ani, poate dacă nu aveam copil gândeam altfel.

Eu nu mă pricep la Onlyfans. Am persoane cunoscute. Uite Simona Trașcă. Câștiga între 18.000 și 20.000 de euro pe lună. Sunt sume fabuloase”, a mai spus Blochina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed