Ce se întâmplă cu Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a fost eliminată din Liga Campionilor

Real Madrid a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a pierdut, 0-4, returul, în fața celor de la Manchester City.

Potrivit presei din Spania, Carlo Ancelotti ar putea să fie demis cât de curând, mai ales că madrilenii nu au avut un sezon bun nici în campionat.

”Scaunul lui Ancelotti este șubred. Nu poate să salveze un an câștigarea Cupei Spaniei. S-a vorbit foarte mult că Ancelotti ar continua numai și numai în cazul ar câștiga Champions League. În ultimele două luni, practic nu a jucat, nu a existat în campionat. A primit patru goluri de la Girona. Nu a făcut un an foarte bun. Portița de salvare era Champions League. Ancelotti mi-a dat mult de gândit. Nu a avut plan B în niciun moment. A jucat cu planul A mereu, iar planul A nu a funcționat. Guardiola a jucat cu Stones lângă Rodri.

A blocat mijlocul terenului, a pus mușchi și teren, ceea ce nu a reușit Ancelotti. Se vorbește foarte mult în Spania despre acest lucru, că nu a știut să citească jocul și l-a depășit total Pep”, a spus Gică Craioveanu la emisiunea Fotbal European.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed