Abia acum s-a aflat! Secretul fabulos al lui Gigi Becali. Câţi bani are, de fapt, latifundiarul din Pipera

Abia acum s-a aflat! Secretul fabulos al lui Gigi Becali. S-a aflat câţi bani are, de fapt, latifundiarul din Pipera. Unul dintre apropriaţii acestuia l-au dat de gol chiar de Sărbători. Nimeni nu şi-ar fi imaginat aşa ceva.

Gigi Becali ar avea mult mai mulţi bani decât se ştie. Cel puţin asta susţine fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir.

Secretul fabulos al lui Gigi Becali

Gigi Becali uimeşte pe toată lumea chiar la finalul anului 2022. Deşi se credea că are o avere cuprinsă între 325 și 425 de milione de euro, milionarul ar fi mult mai bogat. Un apropiat al acestuia a dat cărţile pe faţă.

Finalul lui 2022 aduce pe piață un nou clasament al celor mai bogați români, publicat de cei de la capital.ro. Cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro, Becali a câștigat banii și din fotbal, dar în special din imobiliare, fiind pe poziția 18 în clasamentul general.

Totuși, fostul președinte al LPF este sigur că averea lui Gigi Becali este mai mare. Dragomir spune că Becali e mai bogat decât Ion Țiriac.

„Haideţi, domnule, asta este o glumă bună! Ascultați-mă bine că vă zic. Eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu. Gigi este cel mai bogat om din România la ora actuală, cu mult peste Ţiriac.

Îl doare pe el în pălărie că nu mai este în clasamente. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai. Are mii de hectare de pădure. Eu ştiu ce vorbesc.

El are atâţia bani încât noi nici putem gândi. A vândut terenuri de 100 de milioane de euro. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele”, a spus Dumitru Dragomir, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed