Cristi Borcea revine în fotbal! Planul secret al milionarului, devoalat. Va ieşi un scandal uriaş

Cristi Borcea revine în fotbal! Planul secret al milionarului, devoalat. Va ieşi un scandal uriaş. Fostul şef al celor de la Dinamo ar vrea să se întoarcă în fotbal, dar nu singur şi nu la echipa din Ştefan cel Mare.

Cristi Borcea pare că se ţine de cuvânt. Nu se întoarce la Dinamo, dar vrea să preia o altă echipă. Este vorba despre Sportul Studenţesc.

Cristi Borcea revine în fotbal!

Cristi Borcea nu poate sta departe de fotbal. Ar avea în plan să o preia pe Sportul Studenţesc, alături de Nicolae Badea. Asta susţine fostul şef de galerie de la Dinamo, Mihnea Ionescu.

Ionescu a anunţat că celor doi oameni de afaceri le convine de minune să ia din mers proiectul de copii şi juniori de la Sportul Studenţesc. Acolo găsesc o bază construită deja.

„Am zis de câțiva ani că el e trecutul lui Dinamo și că nu mai are ce surpriză plăcută să ne mai facă domnul Badea. Ne-a făcut destule care au fost neplăcute. Mai ales acum, a anunțat iar dânsul că se implică într-un proiect la Sportul Studențesc cu Cristi Borcea. Centru de copii, academie. Există bineînțeles acolo o bază pe care, așa cum lor le place, o iau gata făcută. Dau drumul la treabă. Probabil nu o să mai fie atât de interesat de Dinamo.

Rămâne balastul ăsta de 7% pe care eu nu știu cum îl va rezolva Red&White. Este acționar majoritar și e normal ca toate acțiunile din cadrul clubului FC Dinamo să aibă în spate persoane care să contribuie și mâine, dacă este nevoie, la activitatea clubului.

Nu după procese și iar procese, cum se pare că va fi vorba și în cazul acțiunilor de la domnul Badea. S-au făcut greșeli de-a lungul timpului și noi ca suporteri plătim acum pentru ele”, a spus Mihnea Ionescu, conform prosport.ro.

Cupa Balcanică este singurul trofeu adjudecat în istoria clubului înfiinţat în 1916. Sportul a mai ocupat un loc 2 în Liga 1, în sezonul 1985-1986. De asemenea, a disputat şi trei finale de Cupa României, în 1939, 1943, 1979.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed