Ce este obligat să facă Edi Iordănescu la EURO 2024. Anunţul care îl vizează direct pe Dennis Man. I-a făcut echipa selecţionerului în direct

Ce este obligat să facă Edi Iordănescu la EURO 2024. Anunţul care îl vizează direct pe Dennis Man. I-a făcut echipa selecţionerului în direct. Tricolorul este cel mai în formă jucător român din străinătate.

Edi Iordănescu nu are voie să înceapă EURO 2024 fără Dennis Man pe teren. Cel puţin asta susţine impresarul jucătorului, Victor Becali.

Ce este obligat să facă Edi Iordănescu la EURO 2024

Victor Becali i-a dat un mesaj clar lui Edi Iordănescu. Dennis Man are cifre excelente, la Parma. Impresarul spune că selecţionerul nu  are voie să-l ocolească pe jucător la EURO 2024.

În cele 30 de meciuri din toate competiţiile, internaţionalul român a marcat 13 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Cu evoluţiile sale, Man a intrat în atenţia celor de la Juventus, Napoli şi Borussia Dortmund. Nu se grăbeşte să plece de la Parma.

„(Poate Man să nu fie convocat la Euro?) N-are cum să nu fie convocat Man la EURO după evoluțiile care le-a avut. Man e singurul fotbalist al naționalei care va fi sigur la EURO.

A spus că el se simte foarte bine la Parma. Dacă face și un an de Serie A cu Parma lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. El știe ce vrea, el știe pe ce drum merge, nu este neaparat gândul lui că ‘Domne, trebuie să plec la altă echipă!‘”, a declarat Victor Becali, conform sport.ro.

Cu Man pe teren, Parma tocmai a pierdut meciul cu Catanzaro, scor 0-2. Tricolorul a fost titular, dar nu a reuşit să-şi ajute echipa să evite eşecul. Echipa lui Pecchia rămâne mare favorită la promovarea directă, în ciuda acestei înfrângeri. După 31 de etape are 7 puncte avans, în fruntea Serie B, faţă urmăritoarea Como.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed