Ce au făcut tricolorii după meciul cu Belgia. Imagini emoţionante alături de familii. Edi Iordănescu le-a permis asta / Foto

Ce au făcut tricolorii în timpul liber după meciul cu Belgia. Imagini emoţionante alături de familiile jucătorilor. Selecționerul Edi Iordănescu le-a permis să petreacă doar câteva ore alături de oamenii dragi.

Edi Iordănescu le-a făcut o surpriză elevilor săi și le-a acordat câteva ore libere pentru a sta cu familiile după meciul cu Belgia. Jucătorii au fost foarte fericiți că și-au putut revedea soțiile, copiii sau părinții.

Edi Iordănescu le-a permis asta!

Chiar dacă au fost învinși de Belgia, echipa națională condusă de Iordănescu, are în continuare șanse mari de a se califica în optimile de finală de la EURO.

Duminică, selecționerul a organizat o surpriza pentru elevii săi. Acesta le-a permis jucătorilor să își petreacă 4 ore alături de familiile venite în Germania pentru a îi susține.

”După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.
Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze.
Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi”, a anunțat FRF.

România va juca următorul meci miercuri, 26 iunie de la ora 19:00, împotriva Slovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed