Avertisment dur pentru Edi Iordănescu! De ce nu va fi blat meciul cu Slovacia. Un fost tricolor a dat verdictul

Avertisment dur pentru selecționerul Edi Iordănescu! S-a aflat de ce nu va fi blat meciul României cu Slovacia. Un fost tricolor a dat verdictul despre partida următoare a tricolorilor. Meciul decisiv va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19.00.

Băieții lui Edi Iordănescu se pregătesc de ultimul meci din grupe, împotriva naționalei Slovaciei. Nu va fi o partidă deloc ușoară, însă jocul bun și încrederea arătată în precedentele meciuri sunt un atu pentru tricolori.

Avertisment pentru Edi Iordănescu!

Fostul rapidist, Daniel Pancu a transmis un avertisment pentru România, înaintea duelului decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024. Selecţionerul U21 a declarat că partida va fi una extrem de dificilă.

După cele două meciuri disputate, România este pe primul loc în Grupa E. În ultima etapă a grupelor, tricolorii vor înfrunta Slovacia.

Pancu spune că echipa nu ar trebui să se gândească la un rezultat de egalitate. Presa internaţională a transmis că acest rezultat ar reprezenta „blatul perfect”. O remiză ar califica ambele echipe în optimi.

Fostul jucător a transmis că România poate obține cele trei puncte, însă indiferent de rezultatul pe care îl vor obţine, jucătorii vor pleca cu fruntea sus de la EURO 2024.

„Știi cât de periculos e meciul ăsta cu Slovacia?! Eu am jucat vreo 5-6 meciuri în care ambele echipe erau mulțumite cu egalul. Un lucru e obligatoriu: să nu te gândești nicio clipă că ar putea fi ceva aranjat! E o greșeală fatală! Toți jucătorii trebuie să fie de acord. Dacă unul singur are vreo îndoială, nu se mai întâmplă nimic.

Știu cazuri în care atacanții spuneau că pe ei nu îi interesează pactul, că vor să dea goluri. Au fost mereu discuții, nu toate s-au terminat cum ne-am dorit. Dacă cineva se poate gândi la un scenariu de genul ăsta, e o greșeală fatală. Nu se poate întâmpla un meci de salon. E greșit să abordezi un meci la egal, ca principiu, iar Slovacia e o echipă la îndemână, o putem învinge.

Sunt optimist că ne calificăm, sunt sigur că mergem în optimi, o să depășim și bariera mentală a generațiilor din urmă. Oricum, orice s-ar întâmpla, indiferent de cum se termină acest Euro, echipa națională va rămâne cu o impresie pozitivă”, a declarat Daniel Pancu, conform gsp.ro.

România va întâlni Slovacia, miercuri, 26 iunie de la ora 19:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed