Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Decizia crucială luată de UEFA. S-a aflat înaintea duelului cu Slovacia

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Decizia crucială luată de UEFA. S-a aflat înaintea duelului cu Slovacia. Tricolorii au aflat un detaliu de ultimă oră înaintea disputei de miercuri, de la ora 19.00.

Naţionala lui Edi Iordănescu îşi joacă viitorul la EURO 2024. Miercuri, de la ora 19.00 este duelul decisiv, pentru calificare, cu Slovacia.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Cei de la UEFA au făcut anunţul înaintea meciului. Germanul Daniel Siebert va conduce la centru meciul României cu Slovacia, programat, miercuri, de la ora 19.00, în grupa E de la EURO 2024. Disputa este decisiv pentru calificarea în optimile competiţiei.

Siebert va fi ajutat de Jan Seidel şi Rafael Foltyn, în timp ce rezervă va fi Felix Zwayer. În Camera VAR se vor afla germanii Bastian Dankert şi Christian Dingert, dar şi italianul Massimiliano Irrati .

Tot de la ora 19.00 se dispută şi meciul Belgia – Ucraina, care va fi arbitrat de englezul Anthony Taylor. Partida României de la Frankfurt va fi transmisă de PRO TV. În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia.

Tricolorii s-ar putea califica şi după o înfrângere, dar totul ar depinde de jocul rezultatelor din celelalte grupe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed