Ce a ratat Simona Halep. Imaginea fabuloasă care s-a viralizat imediat. S-a reunit echipa care a dus-o în topul mondial / Foto

Ce a ratat tenismena Simona Halep. Imaginea fabuloasă cu cei care au ridicat-o în carieră pe constănțeancă, s-a viralizat imediat. S-a reunit echipa care a dus-o în topul mondial pe fostul lider al clasamentului WTA.

Simona Halep a devenit o jucătoare de top cu ajutorul Virginiei Ruzici și a lui Darren Cahill. Sportiva a renunțat la colaborarea cu cei doi în momentul în care a ales să lucreze cu Patrick Mouratoglou.

Ce a ratat Simona Halep?!

Darren Cahill-Virginia Ruzici, perechea care a ridicat-o pe Halep în topul ierarhiei WTA, s-au revăzut la o cină. Cei doi au o relație de mare prietenie și se întâlnesc ori de câte ori au ocazia.

Antrenorul cu ajutorul căruia românca a dat cel mai bun randament în cariera sa, a distribuit o fotografie pe Instagram, cu un mesaj sugestiv pentru campioana de la Roland Garros 1978: „Ar trebui să scrii o carte!”.

În anul 2022, cu doar câteva luni înainte să fie depistată pozitiv cu roxadustat la un control anti-doping, Simona l-a ales pe Patrick Mouratoglou și încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici.
La acea vreme a ales un staff în totalitate de la Academia Mouratoglou, iar decizia sa a stârnit multe vorbe. Fosta mare campioană, Virginia Ruzici nu i-a purtat ranchiună sportivei și a susținut „până în pânzele albe” nevinovăția sportivei.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de cele întâmplate și sunt convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a scris Virginia Ruzici.

”Felul în care se comporta față de cariera ei și cât de atentă era să nu cumva să ia ceva ilegal, să nu cumva să intre ceva ilegal în organism. Simona se asigura că verificăm de trei ori totul. Știu cât de important e și a fost pentru ea să fie curată. Nimic nu s-a schimbat. Știu că nu ar face nimic de acest fel în mod intenționat. O știu pe Simona și știu că nu ar face nimic greșit. Are toată susținerea mea și ea știe asta”, a spus şi Darren Cahill.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed