Vestea momentului pentru Simona Halep! O rivală a româncei a dat verdictul. Care va fi soarta fostului lider mondial WTA

Vestea momentului pentru Simona Halep! O rivală a româncei a dat verdictul. S-a aflat care va fi soarta fostului lider mondial WTA. Este vorba despre o jucătoare care a avut dueluri epice cu campioana noastră.

Simona Halep este susţinută de Agnieszka Radwanska. Poloneza are mare încredere în jucătoarea noastră şi în puterea ei de a reveni în prim planul tenisului mondial.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep şi Agnieszka Radwanska s-au întâlnit în 11 meciuri în circuitul mondial. Poloneza s-a impus de șase ori, iar Simona în cinci rânduri. Aga are mare încredere în jucătoarea noastră. Ştie sigur că Halep poate reveni la nivel înalt, conform hotnews.ro.

„Cu siguranță că este o jucătoare foarte talentată, iar pentru acest gen de jucătoare este mereu o șansă să se întoarcă și să joace un tenis grozav. Desigur că orice pauză la o asemenea vârstă este dificilă, iar asta pentru că pierzi ritmul pe care doar meciurile oficiale ți-l pot da.

Eu cred în ea că poate juca (n.r. la un nivel înalt) pentru că are un joc prea solid ca să renunțe, poate face orice pe teren, iar asta pe orice suprafață. Cu un tenis precum al ei, e clar că poți reveni în sportul de performanță.

Cred că asta se poate întâmpla, îi doresc ei tot ce e mai bun, vreau să o văd înapoi în circuitul WTA și să o urmăresc la tv”, a spus Agnieszka Radwanska, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed