Adrian Mutu rupe tăcerea! Anunţul momentului despre Adrian Mititelu. Ce spune despre revenirea în Superliga

Adrian Mutu rupe tăcerea! Anunţul momentului despre Adrian Mititelu. S-a aflat ce spune despre revenirea în Superliga. Tehnicianul care tocmai şi-a dat demisia de la CFR Cluj nu mai vrea să audă de fotbal până la vară.

Adrian Mutu nici nu vrea să se gândească la preluarea unei echipe până la finalul sezonului.

Adrian Mutu rupe tăcerea!

Adrian Mutu a decis să-și dea demisia de la CFR Cluj, din cauza umilinței din sferturile Cupei României, 0-4 la Corvinul Hunedoara. Antrenorul a anunțat imediat după meci că ia în calcul să plece, iar a doua zi dimineață a mers la sediul clubului și și-a dat demisia.

După aventura de la CFR Cluj, Mutu a transmis că nu are de gând să preia vreo echipă până la vară. ”(n.red. Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situație critică. (n.red. Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun și eu ca Dan Petrescu. Nu poți să treci dintr-o parte în alta așa, îți trebuie o analiză. Nu cred în echipele puțin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

În 11 meciuri pe banca CFR-ului, Mutu a strâns 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri.
45.45% este procentajul de victorii al ”Briliantului”, la cârma CFR-ului, în toate competițiile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed