Cât trebuie să plătească FCU Craiova după incidentele de la meciul cu CSU Craiova. Fiul unui fotbalist celebru, interzis pe stadion

Adrian Mititelu este bun de plată. FCU Craiova a fost sancționată pentru nerespectarea regulamentului la meciuri cu FCSB și CSU Craiova.

Oltenii nu au venit la București la flash-interviuri, așa că vor plăti 10.000 de lei.

Echipa lui Adrian Mititelu a fost sancționată și pentru incidentele din Bănie. Meciul cu CSU Craiova a fost întrerupt de două ori după ce suporterii au aruncat cu torțe în teren.

”FC FCSB vs. U Craiova 1948 – Incidente – În temeiul art.88 din Regulamentul Media coroborat cu art.83.7 din RD, se sancționează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

U Craiova 1948 vs. Universitatea Craiova. În temeiul art.82.1 si 3.a) si c) raportat la art.83.2.d) din Rd se sancționează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art.82.1 si 3.b) raportat la art.83.2.c) din RD cu aplicarea art.54.2 se sancționează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportiva de 7.500 lei.
În conformitate cu prevederile art.45 din RD, clubul U Craiova 1948 va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă respectiv penalitate sportiva de 10.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.
Fiul lui Nicolae Tilihoi nu mai poate intra pe stadion
Jandarmeria a anunțat după incidentele din Bănie că 8 suporteri nu vor mai putea intra pe stadion. Printre aceștia se numără și Lucian Tilihoi (40 de ani), fiul legendarului Nicolae Tilihoi, fost component al „Craiovei Maxima”. Acesta face parte din galeria celor de la CSU Craiova și a participat la spectacolul pirotehnic pregătit de ultrași, potrivit Jurnal de Craiova.
Lucian Tilihoi are un dosar deschis la Judecătoria Craiova. Bărbatul se află în proces cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. Următoarea înfățișare va avea loc pe 10 octombrie.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Lumea sportului este în doliu. Un maratonist a murit în timpul cursei

Incident șocant în timpul maratonului de la Londra. Un alergător...

Parteneri
Recomandari