Căpitanul naționalei, mesaj tranșant cu dedicație: `tricoul naționalei este cel mai important. Eu vin aici doar din dragoste pentru țară`

În lipsa lui Vlad Chiricheș, accidentat pentru „dubla” naționalei cu Andorra și Belarus din debutul preliminariilor pentru Euro 2024, banderola de căpitan va ajunge la Nicușor Stanciu.

Stanciu și-a luat deja rolul în primire, încă de la declarații. „Din punctul meu de vedere, ne-am maturizat mai mult. Chiar și jucătorii care în urmă cu 3-4 ani făceau primii pași la echipa națională. Grupul este foarte unit, suntem foarte legați și nu cred că nu a mai afectat pe nimeni cu nimic criticile venite.

În cei 7 ani de când sunt la echipa națională n-am mai simțit grupul atât de unit și atât de determinat. E o atitudine bună și pozitivă atât la antrenamente cât și în cantonament la Mogoșoaia. La anul se fac 8 ani de la ultima calificare, trebuie să dăm totul pentru acest Euro”, a spus jucătorul lui Wuhan, înaintea partidei de diseară, din Andorra.

Stanciu a vorbit și despre cazurile fotbaliștilor care au făcut nazuri la convocare. N-a dat nume, dar a fost categoric. „Sunt lucruri despre care n-aș vrea să vorbesc deocamdată. Dar atât pentru mine cât și pentru ceilalți jucători convocați tricoul naționalei este cel mai important. Eu vin aici doar din dragoste pentru țară”, a afirmat Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed