Căpitanul naționalei, mesaj tranșant cu dedicație: `tricoul naționalei este cel mai important. Eu vin aici doar din dragoste pentru țară`

În lipsa lui Vlad Chiricheș, accidentat pentru „dubla” naționalei cu Andorra și Belarus din debutul preliminariilor pentru Euro 2024, banderola de căpitan va ajunge la Nicușor Stanciu.

Stanciu și-a luat deja rolul în primire, încă de la declarații. „Din punctul meu de vedere, ne-am maturizat mai mult. Chiar și jucătorii care în urmă cu 3-4 ani făceau primii pași la echipa națională. Grupul este foarte unit, suntem foarte legați și nu cred că nu a mai afectat pe nimeni cu nimic criticile venite.

În cei 7 ani de când sunt la echipa națională n-am mai simțit grupul atât de unit și atât de determinat. E o atitudine bună și pozitivă atât la antrenamente cât și în cantonament la Mogoșoaia. La anul se fac 8 ani de la ultima calificare, trebuie să dăm totul pentru acest Euro”, a spus jucătorul lui Wuhan, înaintea partidei de diseară, din Andorra.

Stanciu a vorbit și despre cazurile fotbaliștilor care au făcut nazuri la convocare. N-a dat nume, dar a fost categoric. „Sunt lucruri despre care n-aș vrea să vorbesc deocamdată. Dar atât pentru mine cât și pentru ceilalți jucători convocați tricoul naționalei este cel mai important. Eu vin aici doar din dragoste pentru țară”, a afirmat Stanciu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari