Campionul de la kempo cu stea pe Walk of Fame e sigur că Săpunaru are talent pentru o carieră și în ring

Mirel Drăgan a trăit experiențe de neuitat în timpul turneului din SUA, acolo unde l-a cunoscut și pe idolul său, Chuck Norris.

De 18 ori campion mondial și de 9 ori campion european la kempo, Mirel Drăgan a trăit experiența vieții în acest an, în Statele Unite ale Americii, unde a participat, alături de lotul național, la un turneu foarte puternic.

Impresionați de stilul său de luptă, americanii i-au făcut o stea pe Bulevardul Celebrităților de la Hollywood!

„Bineînțeles, am și eu o stea acolo pe Walk of Fame. Puneți-vă în locul meu, ce puteam să fac când mi-am văzut steaua acolo? Doar să fac poze”, povestește Mirel Drăgan.

Mirel a profitat de orice zi liberă pentru a vizita cât mai multe orașe de peste Ocean. În Las Vegas nu putea ocoli cazinourile, unde și-a mai scos din paguba rătăcirii bagajelor.

„Nu ai cum să mergi la Vegas fără să joci la păcănele. Am zis să-mi încerc norocul, că nu prea am avut noroc că ne-au pierdut bagajele, nu aveam nimic de schimb, eram doar cu hainele de pe noi”, recunoaște campionul de la kempo.

Tot la Las Vegas românul a avut parte de o întâlnire la care a visat toată viața: l-a cunoscut pe unul dintre idolii copilăriei, celebrul Chuck Norris!

„Instant mi s-a făcut piele de găină pe mine. A venit lângă mine, a vrut să facem poză”, spune Mirel. Care a revenit în țară la timp pentru a asista pe viu, din galerie, la victoria cu 2-0 a Rapidului în fața FCSB. Convins că giuleștenii vor cuceri titlul, el spune că Săpunaru este cel pe care l-ar antrena pentru o carieră în ring.

„Rapidul anul ăsta va lua campionatul. Ați văzut că a jucat cu Steaua și le-a dat cu terenul în cap. Îmi place foarte mult Săpunaru. Ar face față și în ring după câțiva ani de pregătire. Cu mine antrenor, că e rapidist de al meu”, este convins multiplul campion mondial și european la kempo.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari