Campionii de la kempo, demers inedit! Au împodobit pomul de Crăciun cu medalii. Anunţul multiplului campion, Timon Zaharia

Campionii de la kempo, demers inedit! Au împodobit pomul de Crăciun cu medalii. Anunţul multiplului campion, Timon Zaharia făcut chiar înaintea Sărbătorilor de iarnă. Campionii de la kempo au dorit ca bradul lor să fie unul cu totul și cu totul special.

În loc e tradiționalele globuri, Timon Zaharia şi ceilalţi au folosit medaliile câștigate de ei în competițiile din acest an.

Campionii de la kempo, demers inedit!

După un sezon plin de concursuri, campionii de la kempo se bucură din plin de două săptămâni de vacanță. Cum se apropie Crăciunul, aceștia au decis ca bradul de la Federația Română de Kempo să fie unul inedit.

„Am vrut să facem ceva frumos, așa că am preferat să ne punem munca în brad, decât să cumpărăm globuri de la magazin. Am muncit foarte mult pentru aceste medalii”, a spus Timon Zaharia, multiplu campion național, european și mondial la kempo.

„Am pierdut numărul medaliilor câștigate în 2023, sunt mândră de toate și mă bucur că am împodobit bradul cu o parte dintre ele”, a spus şi campioana mondială de MMA, Daria Hainagiu.

Copiii de la kempo au avut un an extrem de bun din punct de vedere al succeselor internaționale. Moș Crăciun nu putea să-i ocolească. Și-a trimis un ajutor, pe președintele Zaharia.

„Este o mare bucurie să fiu alături de copii, bucuria lor este și a mea, mai ales că vine după un an extrem de greu, iar reușitele sunt foarte multe. Copiii, eu si Sensei Sanda Zaharia, cea care-i pregătește direct, am decis să facem bradul diferit”, spune Amatto Zaharia.

„Moșul de ocazie s-a descurcat foarte bine, a știut exact ce cadouri să ne aducă. Îl așteptăm și la anul”, a spus şi Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed