Bomba nopţii în Superliga! După Adrian Mutu şi Cristi Balaj a demisionat. Colaps la CFR Cluj

Bomba nopţii în Superliga! După Adrian Mutu şi Cristi Balaj a demisionat. Colaps la CFR Cluj. După eliminarea ruşinoasă din Cupa României, echipa din Gruia pare că se dezintegrează.

După demisia lui Adrian Mutu, a venit şi demisia preşedintelui clubului, Cristian Balaj. Acesta a făcut anunţul în miez de noapte, pe reţelele de socializare.

După Adrian Mutu şi Cristi Balaj a demisionat

Cristi Balaj a decis să-și dea demisia de la CFR Cluj, unde ocupa funcția de președinte. Fostul arbitru a anunțat că are nevoie de o pauză și consideră și o chestiune ”de onoare” să plece odată cu antrenorul Adrian Mutu. Antrenorul și-a dat demisia miercuri dimineață, la câteva ore de la 0-4 la Corvinul Hunedoara. Balaj a anunţat plecarea printr-o postare pe facebook.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a anunțat Cristi Balaj, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed