Bombă mondenă: el este iubitul secret al Anamariei Prodan? Pozele postate de Paște din același loc au pus lumea pe gânduri. Bărbatul, putred de bogat, este unul dintre cei mai vânați burlaci

Bombă mondenă: el este iubitul secret al Anamariei Prodan? Pozele postate de Paște din același loc au pus lumea pe gânduri. Bărbatul, putred de bogat, este unul dintre cei mai vânați burlaci.

Chiar dacă radiază după ce a depășit șocul divorțului de Laurențiu Reghecampf și a lăsat să se înțeleagă că iubește, Anamaria Prodan n-a spus niciodată vreun nume.

Dar, după filmările postate de Paște, poze și filmulețe pe Instagram, s-a dus zvonul în lumea mondenă. Anamaria Prodan a apărut lângă mai mulți bărbați în pozele de sărbători.

Cu cine și-a refăcut viața Anamaria Prodan, după divorț

Anamaria Prodan s-a postat pe Instagram alături de copiii ei și de prietenii cei mai apropiați, Gabriela Lucuțar – patroană de firmă de pompe funebre și make-ul vedetelor Adrian Pescariu. Sarah și Bebeto au petrecut alături de ei, fără Rebecca, aflată în America, în restaurantul unui milionar celebru, tânăr și foarte discret.

Asta n-ar fi fost nimic. Însă legătura s-a făcut imediat ce Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, proprietarul unui hotel boutique din Centrul Vechi, o atracție turistică a orașului, amândoi au postat din același loc, ulterior.

Și anume, milionarul și Anamaria Prodan s-au aflat amândoi în cursa de ieri către Nisa. Au urcat poze din aceleași locuri, din aeronavă, ulterior și de pe Coasta de Azur.
Deja se vorbește că Anamaria Prodan i-ar fi furat inima de ceva timp, nu de dată recentă. Copiii agentului de fotbaliști ar fi fost văzuți aproape zilnic la restaurantul afaceristului.

Iubitul Prodancăi, afaceri cu iahturi de lux

Flavius Nedelea, bărbatul cu care zice lumea că Anamaria Prodan și-ar fi refăcut viața, este unul dintre burlacii la care au aspirat multe vedete autohtone. De pildă, fosta preferată a lui Ion Țiriac, mulatra Laurette, a apărut într-o fotografie alături de Nedelea pe Coasta de Azur.

Dar când a încercat să bată toba prin oraș că ar fi împreună cu afaceristul, acesta a negat orice legătură.

Despre Nedelea se zice că ar fi ”baron” de Tulcea și, după ce a trăit mulți ani în Constanța, ar fi monopolizat piața imobiliară alături de fostul primar Radu Mazăre. E mare amator de lux și deține un business cu iahturi în Europa. Acum construiește un complex de cinci stele în Delta Dunării și nu este deloc amator de mondenități.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Articolul dvs. se incheie cu cuvintele „domnul nu e amator de mondenități” iar el se îndrăgostește și se afișează cu una dintre cele mai mondene femei din România. Cine a hotărât că nu e amator de mondenități, el sau jurnalistul care a scris mesajul? Articolul vine în paradox cu pozele lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed