Anamaria Prodan, făcută praf! Ce a putut să spună o fostă jurnalistă: Dezvăluirile vor produce un scandal uriaş / Video

Anamaria Prodan a fost făcută praf de o fostă jurnalistă. Totul a devenit public. Dezvăluirile vor produce un scandal uriaş.

Impresara a postat un videoclip pe Instagram, în care se laudă pentru felul în care arată la cei 50 de ani ai săi. Prin urmare, influencerul Aluziva a venit cu o reacție dură.

Anamaria Prodan, aroganțe pe Instagram

Recent, Anamaria s-a filmat în timp ce se demachia, context în care a vrut să sublinieze că este „slabă și frumoasă”, spre deosebire de femeile mai puțin „norocoase”.

„Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă. Ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!”, a afirmat Prodan.

Printre urmăritorii lui Prodan, care nu sunt puțini la număr, s-a remarcat și Aluziva, fostă jurnalistă la Digi. Ea s-a arătat deranjată de afirmațiile făcute de impresară.

„Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu ‘graselor și urâtelor, pune-ți mâna și slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani. Ce poate fi mai trist decât o femeie bogată, celebră, deșteaptă, frumoasă, stăpână pe ea etc. care flexează și se… pe alte femei care nu sunt la fel de frumoase, slabe sau șmechere ca ea?

Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați. Care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”, a fost mesajul scris de Alina Greavu pe Instagram.

Impresara, atacată pe rețelele de socializare

Mai apoi, fosta jurnalistă i-a exemplificat Anamariei Prodan felul în care ar fi trebuit să-și transmită mesajul, spre a nu leza diverse categorii de femei.

„Cum se transmite un mesaj sănătos, pozitiv, constructiv, care încurajează la obiceiuri sănătoase și care dorește binele persoanelor cărora le este adresat mesajul: Arăt bine la 50 de ani și am ten frumos pentru că am grijă de mine. Pentru a arăta și voi așa, e important să aveți grijă de voi încă din tinerețe.

Cum se transmite un mesaj care provoacă angoasă? Umilește și încurajează aceleași idei toxice și stereotipuri leșinate. Dorește doar să fie laudă de sine și o jignire pentru persoanele cărora le este adresat mesajul: fraierilor, așa arăt la 50 de ani, slabă și frumoasă. Să muriți de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-30 de ani să slăbiți”, a adăugat Aluziva.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed