Bomba momentului în Formula 1! Max Verstappen nu a avut nicio şansă. Ce s-a întâmplat la cursa din Miami

Bomba momentului în Formula 1! Max Verstappen nu a avut nicio şansă. S-a aflat ce s-a întâmplat la cursa din Miami. Triplul campion mondial de la Red Bull Racing a pierdut în faţa prietenului său.

Max Verstappen nu a reuşit să câştige şi cursa din Miami. Cursa de Formula 1 din America a consfinţit o mare surpriză.

Max Verstappen nu a avut nicio şansă

Lando Norris, de la McLaren Mercedes a produs o surpriză mare duminică seară în Formula 1, el câştigând Miami Grand Prix, a şasea etapă a sezonului. Pentru britanic este primul succes în Formula 1.

„Era timpul, nu-i aşa?! Ce cursă. Aşteptam de mult timp. În sfârşit am reuşit să o fac pentru echipa mea şi să le ofer un rezultat. A fost o cursă lungă, întregul weekend a fost bun, cu câteva mici eşecuri pe parcurs. Am ştiut vineri că avem ritmul necesar.

 

Am avut strategia perfectă. Ce să le spun [celor de la McLaren]? Am făcut multe greşeli de-a lungul timpului, dar astăzi a mers totul bine şi este pentru ei. Am rămas împreună şi cred în ei”, a declarat Norris după cursă.

 

Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen, de la Red Bull Racing, iar pe trei a termiinat Charles Leclerc, de la Ferrari. În actualul sezon, patru curse au fost câştigate de Verstappen, una de Carlos Sainz, de la Ferrari şi una de Norris. Etapa a şaptea, Emilia Romagna Grand Prix, va avea loc la 19 mai.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed