Bombă în Superliga! S-a săturat de umilinţe şi îşi anunţă retragerea. Ce se întâmplă cu echipa

Bombă în Superliga! S-a săturat de umilinţe şi îşi anunţă retragerea. S-a aflat ce urmează să se întâmplă cu echipa pe care o patronează. Unul dintre şefii unei echipe s-a săturat de fotbal.

Surpriză uriaşă în Superliga. Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime vrea să se retragă din fotbal.

Bombă în Superliga!

Valeriu Iftime s-a săturat de umilinţele pe care le-a încasat în acest sezon de Superliga. Botoşaniul a luat cele mai crunte bătăi în acest campionat. A luat 0-7 de la Sepsi şi 0-8 de la Farul.

Ultima înfrângere din campionat, contra Farului, l-a scos din sărite pe patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta vrea să cedeze echipa. O cedează gratis, fără datorii, dar vrea un plan pe trei ani.

Dacă nu găseşte un înlocuitor vrea să renunţe la mai mulţi jucători în pauza de iarnă. „Este clar că în acest moment îmi este rușine de mor. Rușinea asta a mea are și ea o limită. Eu nu am intrat în fotbal ca să fiu rușinea campionatului României. Am luat 7–0 de la Sepsi, apoi am luat 8–0 de la Farul, dar 10 – 0 chiar nu mai vreau să stau și să încasez. Simt eu că nu mai este mult și vom mânca bătaie și cu scorul ăsta. Pentru că dacă vom continua așa, acolo vom ajunge cât de curând.

M-am gândit foarte bine în ultimele zile. Acum chiar sunt decis să cedez clubul și aștept un posibil doritor să i-l predau. Nu glumesc absolut deloc. Vreau să mă retrag. Nu vând clubul, ci îl cedez fără niciun ban. Și nu îl cedez cu datorii vechi sau cu tot felul de litigii ca pe la Dinamo. Eu îl cedez doar cu datoriile curente, care nu sunt foarte mari. Am o singură condiție la cel care vrea să preia clubul de la mine.

Îl rog să îmi arate un plan de finanțare pe trei ani, ca să mă asigur că nu îl dau unuia care nu are bani să susțină activitatea. Dacă are acest plan și mi-l arată, dar nu reușește să se țină de el, atunci îmi va plăti suma pe care eu o voi pune în contract. Sunt convins că autoritățile din Botoșani nici nu vor regreta că eu mă voi retrage. Oamenii din conducerea orașului vor spune să mă duc cât mai repede de pe aici și să mă mai întorc când mă vor mai chema ei.

Cam așa stă treaba acum cu autoritățile locale pe aici, pe la noi, prin Botoșani. Nu interesează pe nimeni de mine. Eu am și afacerile mele și nu sunt disperat de fotbal. Nu sunt dispus să îmi toc ultimul leu în fotbal, așa cum au făcut alți patroni de pe la noi. Am și eu o limită. Dacă nu reușesc să cedez nimănui clubul, atunci voi schimba foaia la acest club, din iarnă.

Voi căuta să scap de la FC Botoșani de fotbaliștii care nu au chef de fotbal. Dacă lor le convine să intre pe teren și să mânănce bătaie cu 7–0 sau 8–0, atunci e problema lor. Însă, nu o vor mai face la Botoșani. Săracul Eduard Pap a luat goluri în meciurile astea două cât nu a luat în cariera lui.

La omul ăsta, jucătorii mei nu se gândesc? Ce portar e ăla care intră pe teren și îți încasează șapte goluri, opt goluri pe meci? Nu vreau să ajungem să ne batem joc unul de altul. Repet: aștept doritor ca să îi cedez clubul, iar oferta mea de cedare este foarte clară și reală”, a încheiat Iftime, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed