Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Anunţ de ultimă oră despre pilotul Red Bull Racing. A făcut legea şi în Australia

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Anunţ de ultimă oră despre pilotul Red Bull Racing. A făcut legea şi în Australia. Olandezul zburător continuă forma excelentă şi domină copios Marele Circ.

Max Verstappen nu are rival în Formula 1. Continuă să domine, fără mari probleme, competiţia. Nici Australia nu i-a rezistat pilotului Red Bull Racing.

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii!

Olandezul Max Verstappen, de la Red Bull Racing va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Australiei. Este a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Olandezul a câştigat şi primele două curse din noul sezon din Marele Circ.

Verstappen a fost în pole position şi în primele două etape ale sezonului, în Bahrain şi Arabia Saudită, curse pe care le-a şi câştigat.

La Melbourne, pe locul doi în calificări s-a clasat Carlos Sainz, de la Ferrari. Pe trei a terminat Sergio Perez, colegul de la Red Bull. De pe patru va porni Lando Norris de la McLaren.

Locul 5 a fost acontat de Charles Leclerc, de la Ferrari. Pe şase s-a clasat Oscar Piastri, de la McLaren. De pe şapte va porni George Russell, de la Mercedes. Pe opt se va afla Yuki Tsunoda (RB), pe nouă Lance Stroll (Aston Martin), iar pe zece Fernando Alonso (Aston Martin).

Cursa are loc duminică dimineaţă, iar Verstappen are mari şanse să câştige a treia cursă consecutivă a sezonului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed