Bogdan Andone face scandal! Atac devastator la adresa arbitrului după înfrângerea cu U Cluj: ‘Fac ce vor, ei dictează’ + Ce spune despre şansele celor de la Botoşani de a evita retrogradarea

Bogdan Andone face scandal! Atac devastator la adresa arbitrului după înfrângerea cu U Cluj. Moldovenii fac scandal după înfrângerea contra şepcilor roşii, din prima etapă a play-out-ului din Superliga.

Bogdan Andone şi-a ieşit din minţi după meciul cu U Cluj. L-a făcut praf pe arbitrul Andrei Moroiţă pentru prestaţia din primul meci din play-out-ul de Superliga.

Bogdan Andone face scandal!

Concret, Bogdan Andone nu este de acord cu deciziile arbitrului. Moldovenii au atacat concret prestaţia fluieraşilor. Contestă penalty-ul primit de gazde în primele 15 minute, dar şi o eliminare care nu s-a dat la Talison. „Dacă marcam, puteam scoate un rezultat pozitiv. 1-0 sau 7-0 e la fel pentru noi. Un punct ne ajuta puţin. Domnii arbitri fac ce vor, ei dictează. I-a spus tuşierul centralului că să dea ce vrea el, dar mingea a ieşit din alb. A dat aut de poartă. Suntem pe ultimul loc, dar meci de meci suntem ciupiţi. Abia aşteaptă să spun ceva”, a spus Bogdan Andone, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul moldovenilor spune că următorul meci, cu Poli Iaşi este crucial pentru echipa sa. „Va fi o perioadă dificilă, două săptămână lungi până la meciul cu Iaşi. Va fi extrem de important. Puntea de legătură cu următoarele clasate”, a mai spus Andone.

Şi Dican a vorbit despre şansele moldovenilor de a evita retrogradarea. „Ne-au dat golul doi pe spaţii. Am ieşit la atac, dar rezultatul a fost negativ. Trebuie să jucăm la victorie. Decât două egaluri şi o înfrângere, mai bine o victorie şi două înfrângeri. Vreau să salvăm echipa, de asta am rămas aici. Dacă ne salvăm, totul se schimbă”, a spus Dican, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed