Bogdan Andone s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare după înfrângerea cu FCSB: ‘Asta a fost tenta’ + FC Botoşani s-ar putea desfiinţa

Bogdan Andone s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare după înfrângerea cu FCSB. FC Botoşani nu a reuşit să dea lovitura pe Arena Naţională. A avut o în plus din minutul 18, dar a pierdut, scor 2-3.

Bogdan Andone a lansat acuzaţii extrem de grave după FCSB-FC Botoşani 3-2. A dat de pământ cu arbitrul Cătălin Buşi.

Bogdan Andone s-a dezlănţuit!

Bogdan Andone spune că arbitrul i-ar fi ameninţat pe jucătorii săi că îi elimină. Asta în compensaţie, după ce Nana Antwi încasase roşu în minutul 18. „S-a văzut diferenţa de valoare şi calitate în acest meci. Am vrut să fac 5 schimbări la pauză. Arbitrul le-a spus că îi va elimina. Ştiam că se va produce.

Asta a fost tenta. La fiecare fault dădea galben. FCSB e pe primul loc, merită să fie acolo. Să îi întrebaţi pe băieţi ce s-a întâmplat pe teren”, a tunat Bogdan Andone, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Apoi, Bogdan Andone şi-a distrus propria echipă. A spus clar că FC Botoşani se poate desfiinţa dacă va retograda din Superliga. „Nu pot să rezolv problemele din defensivă, nu pot să intru eu. O să intru eu să fac marcaj la adversari. Dacă nu se trezesc ei va fi liga a doua. Să se trezească. La ultimele trei meciuri luăm gol aiurea.

Dacă retrogradăm poate desfiinţează echipa. Sunt detalii şi lucruri pecare le antrenez şi le discutăm. Valoarea jucătorului face diferenţa. Pozitiv e că marcăm câte două goluri, dar am câştigat doar un meci. Dacă nu se vor trezi, ultimul loc va fi 100%. S-a făcut pe partea lui Lixandru, s-a marcta un gol. Cât s-a putut s-a încercat. de la seniorii de la care avem aşteptări sunt uneori sub nivelul cerinţelor”, a mai spus Andone, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed