Blat la România-Slovacia?! Anunţ clar al lui Dorinel Munteanu. Avertisment pentru Edi Iordănescu

Mesajul lui Dorinel Munteanu despre posibilitatea unui blat la România-Slovacia. Cel mai selecționat tricolorl nici nu vrea să se gândească la o asemenea posibilitate. Avertisment clar pentru Edi Iordănescu.

După 3-0 cu Ucraina și 0-2 cu Belgia, România mai are nevoie de un singur punct pentru a ieși din grupe. Același lucru și despre Slovacia.

Blat la România-Slovacia?! Anunţ clar al lui Dorinel Munteanu

România – Slovacia se joacă miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul din Frankfurt, iar în cazul unei remize, ambele naționale s-ar califica în optimile de finală de la EURO 2024.

Datorită acestui lucru, s-a dezbătut foarte mult posibilitaea unui blat între cele doua echipe, însă Dorinel Munteanu nu este de aceași părere.

Tehnicianul grupării din Galați este sută la sută convins că va fi un meci pe muchie de cuțit, iar cele două echipe vor da totul pentru un rezultat doar în favoarea lor.

„Ar fi o greșeală să intrăm cu gândul la un meci egal. Știu, au mai fost acele situații din trecut, precum meciul Germania – Austria din ’82, dar fotbalul s-a schimbat mult de atunci.

Nu, noi ne putem califica pe jocul nostru, pe mâna noastră. Nici nu cred că echipa României știe să joace la un egal! Da, remiza le-ar califica pe amândouă, dar într-un meci de 90 de minute se pot întâmpla multe, se poate marca și din hazard, dintr-o execuție de excepție, la o fază fixă, în urma unei devieri”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

„Noi trebuie să jucăm cu gândul la victorie”

„Și ce faci, te expui penibilului, încercând să lași echipa adversă să egaleze?! Din punctul meu de vedere, e exclus să fie o înțelegere. Că se poate încheia acel meci la egalitate, da, e posibil. Dar nu în urma unei astfel de strategii. Nu, noi trebuie să jucăm ca până acum, cu gândul la victorie, la calificare. Și eu zic că jocul ne dă speranțe mari să realizăm asta.

Eu am avut multe remize cu Oțelul în campionat, dar nu fiindcă am jucat la egal. De multe ori am condus, dar apoi, pe o greșeală individuală sau de compartiment a echipei mele, pe o execuție specială a adversarului, am fost egalați. Dar nu am intrat niciodată cu gândul să facem o remiză”, a mai declarat tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed