Blat la Slovacia-România?! Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul. Ce se va întâmpla, de fapt, ultimul meci al tricolorilor din grupe

Blat la Slovacia-România?! Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul. Ce se va întâmpla, de fapt, ultimul meci al tricolorilor din grupe. Imediat după înfrângerea cu Belgia s-a speculat că tricolorii o vor da la pace cu slovacii.

Un egal între România şi Slovacia ar califica, aproape sigur, ambele echipe în optimile EURO 2024. Omul lui Răzvan Burleanu a fost chestionat în legătură cu acest scenariu.

Blat la Slovacia-România?!

Omul lui Răzvan Burleanu a respins cu vehemenţă un asemenea scenariu. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la FRF, a vorbit despre disputa crucială pe care o vor avea tricolorii miercuri, de la ora 19.00.

Stoichiță a asigurat fanii echipei naționale că tricolorii vor da totul pentru a câștiga partida și că nu se pune problema unui „blat”. Este de părere că elevii lui Edi Iordănescu se pot mulțumi și cu un egal, însă a menționat că nu acesta este obiectivul principal al echipei naționale.

„În istoria fotbalului românesc, la nivel de echipă națională, nu îmi aduc aminte de blaturi. La alții, da, și la mondiale. Am exemple multe.

România nu a fost implicată niciodată în aceste jocuri. Jocul poate fi fără prea mari riscuri, asta este. Dar în niciun caz nu suntem cu gândul la un blat.

Trebuie să jucăm rațional, să ne gândim care este avantajul nostru. Dacă putem să luăm 3 puncte ar fi ideal. Dacă nu, trebuie să conservăm egalul, este lucrul cel mai logic.

Nu contează foarte mult că slovacii au o zi în plus de odihnă. Sunt 4 nopți, iar noi avem mijloace foarte bune la bază. Sunt băieți tineri, se refac repede.

E un moment în care cel mai important lucru este faptul că românii s-au unit. E ceva remarcabil. Văd ce simte lumea în jurul meu, după meciul cu Belgia toți spuneau că ne calificăm”, a spus Mihai Stoichiță, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed