S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin! Dezvăluiri despre tricolor. Ce se va întâmpla după EURO 2024

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai apreciați jucători români de la EURO 2024! Stoperul care a fost transferat la Tottenham, iarna trecută, a avut partide de evoluții stabile, echilibrate, în tricoul naționalei conduse de către Edi Iordănescu, în Germania.

România a înregistrat 3-0 cu Ucraina și 0-2 cu Belgia. Pentru tricolori urmează ultimul duel din faza grupelor, cel cu Slovacia, programat pe data de 26 iunie, de la ora 19.00. Suporterii României se așteaptă ca Drăgușin să pună în dificultate atacanții rivalei.

S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

În urma prestațiilor sale de la EURO 2024, Radu Drăgușin a atras atenția mai multor grupări din străinătate. Fiindcă nu a reușit să se impună printre englezii de la Tottenham, românul ar putea reveni în Serie A.

Napoli ar fi dispusă să achite o sumă frumoasă pentru a materializa transferul internaționalului.

Adi Popa, fost tricolor, crede că cea mai bună opțiune pentru Radu Drăgușin ar fi să rămână alături de englezi.

„Dacă englezii au oferit suma respectivă pentru Radu Drăgușin, cred că au încredere în el și vor să-l crească. Nu cred că englezii sunt atât de naivi. E un jucător destul de tânăr. În plus, la Tottenham nu am văzut să vină un alt fundaș central, să își dorească să mai scape de unii dintre ei. Este un fotbalist tânăr, are nevoie de timp, de adaptare!”, a declarat Adi Popa, la ProSport.

Conform site-urilor de specialitate, fundașul român are o cotă de piață în valoare de 25 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed