Bernd Storck face anunţul serii! Dezvăluiri de ultimă oră după meciul câştigat cu Rapid: ‘Echipa norocoasă a câştigat’ + Ameninţări pentru cei de la CSU Craiova

Bernd Storck face anunţul serii! Dezvăluiri de ultimă oră după meciul câştigat cu Rapid. Sepsi a dat lovitura în Giuleşti după ce a marcat în minutul 95 şi încă mai speră la un loc de Conference League.

Bernd Storck recunoaşte că a avut noroc în meciul cu Rapid, dar este mulţumit pentru cele 3 puncte uriaşe luate de către Sepsi.

Bernd Storck face anunţul serii!

„Am făcut o treabă bună. Ambele echipe au vrut să câştige. Echipa norocoasă a câştigat azi. Dar după ce am avut ghinion în ultimele meicuri acum ne-am revenit. Ştefănescu nu s-a antrenat toată săptămâna, dar a intrat şi a dat pasă de gol. E o victorie foarte frumoasă. Arbitrii să-şi facă treaba. Etapa trecută am avut probleme cu VAR.

Cred că trebuie să facă treabă bună. Luptăm pentru mai mult. Sperăm să ne claificăm în cupele europene. Duminică avem meci greu cu Craiova şi sper să câştigăm pentru Europa”, a spus Bernd Storck la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Bernd Storck a dat verdictul şi în privinţa titlului în Superliga. Spune că FCSB merită să fie campioană. „Se pare că FCSB merită titlul. A stat atâta vreme pe primul loc şi e cea mai bună echipă din România”, a mai spus antrenorul german al covăsnenilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed