Bernd Storck nu și-a iertat propriul jucător! Florin Ștefan, luat în colimator după meciul cu Farul: ‘Nu-mi dau seama ce a avut în cap’ + Mesaj pentru șefii de la Sepsi

Tehnicianul din Sfântul Gheorghe a avut un discurs tăios la adresa lui Florin Ștefan. Jucătorul a fost făcut praf de Bernd Storck după pasa greșită, de la meciul cu Farul. Mesaj clar pentru șefii de la Sepsi.

După două goluri anulate și două valide, partida dintre Sepsi și Farul, din Transilvania, s-a terminat la egalitate.

Bernd Storck și-a făcut praf propriul jucător!

Scorul partidei a fost deschis, inițial, de covăsneni, însă golul a fost anulat, iar la 4 minute distanță Luis a deschis oficial scorul. Sepsi a egalat imediat, în minutul 45, prin Safranko. În minutul 58, Sepsi a înscris din nou prin Dumitrescu, dar VAR-ul a dictat că a fost ofsaid.

Despre meciul care i-a adus echipei doar un punct a vorbit și tehnicianul covăsnenilor, care își felicită jucătorii pentru o primă repriză excelentă.

„Trebuie să felicit echipa pentru o primă repriză foarte bună, fantastică. Dincolo de golurile anulate, a fost un meci foarte bun.

Când Ștefan a pasat mingea lui Luis Munteanu, nu îmi dau seama la ce s-a gândit! Nu imi dau seama ce a avut în cap! Dublaze foarte bine până atunci.

Echipa mea a dat tot ce a avut mai bun pentru a câștiga acest meci, dar nu a fost să fie. Vedem săptămâna viitoare ce va fi cu Rapid.

(nr. revenirea în grupele europene) Este dificil, pentru că sunt multe puncte între noi și celelalte echipe.

(nr. schimbări în lot) Dincolo de situația de la club, pot să spun că sunt mulțumit de modul în care echipa se exprimă”, a spus Bernd Storck, după meci, la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed