Bernd Storck a dat verdictul! Anunţul serii după egalul cu CFR Cluj: ‘Am vrut să câştigăm meciul’ + Obiectivul clar al celor de la Sepsi în play-off

Bernd Storck a dat verdictul! Anunţul serii după egalul cu CFR Cluj. Sepsi a încurcat-o pe CFR Cluj şi practic a scos echipa din Gruia din lupta pentru titlu. Acum, covăsnenii au un obiectiv clar în play-off-ul de Superliga.

Deşi Sepsi e ultima în play-off, ca de obicei, Bernd Storck are tupeu. Spune că vrea să se califice cu echipa sa în cupele europene.

Bernd Storck a dat verdictul!

„Rezultatul e corect pentru ambele echipei. Am vrut să câştigăm meciul. Echipa mea a dat totul în faţa unei echipe puternice, CFR Cluj. Suntem fericiţi că suntem în play-off, dar vrem în cupele europene. Sunt departe acum, dar mai sunt 8 etape. Echipa mea încearcă totul. Sper să dăm totul şi cu Farul, dar trebuie să câştigăm. Pot să accept rezultatul. Am jucat bine cu un adversar puternic. Micile lucruri fac diferenţa, ei au marcat din fază fixă”, a spus Bernd Storck, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Marius Ştefănescu este mulţumit cu egalul cu CFR Cluj, dar spune că nu renunţă la obiectivul de a se califica în cupele europene. „Este un punct câştigat. Am muncit pentru el, dar cred eu că meritam mai mult în prima repriză. Per total, cred că e un rezultat echitabil. Vreau doar să joc fotbal, nu mă interesează alte subiecte. Mă interesează să-mi văd de fotbal. Mi-am ajutat echipa şi sper şi pe viitor. Obiectivul nostru e să prindem cupele europene. Mai sunt 8 etape, la fiecare meci vrem să câştogăm. Cu Farul sper să şi reuşim”, a spus Ştefănescu.

Şi Denis Ciobotariu încă mai speră la un loc de Conference League. „Până la urmă, e un punct bun care ne dă speranţe. Vrem să arătăm că nu am intrat în play-off degeaba. Vrem să prindem cupele europene. Cred că am demosntrat-o că avem un joc la fel de bun ca al celor din play-off”, a mai spus Ciobotariu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed