Bernd Storck face anunțul serii! Ce a spus după victoria cu FC Botoșani. Dezvăluiri despre obiectivul celor de la Sepsi

Bernd Storck face anunțul serii după victoria cu FC Botoșani. Dezvăluiri despre obiectivul celor de la Sepsi.

Covăsnenii au învins-o pe FC Botoșani, scor 1-2, și este pe locul 8, cu 37 de puncte. De partea cealaltă, moldovenii sunt pe ultima poziție.

Bernd Storck face anunțul serii

Sepsi a obținut cele trei puncte cu Botoșani și se apropie de ocupanta locului șase în Superliga. Antrenorul covăsnenilor și-a avertizat elevii asupra faptului că mai multe echipe luptă pentru un loc în play-off. Storck a vorbit și despre obiectivele echipei sale.

”Am jucat foarte bine în prima repriză și am controlat meciul. În partea a doua, am pierdut puțin din control, dar și adversarul a jucat mai bine. Am avut în față un adversar puternic. Ne-am apărat foarte bine. Portarul a salvat penalty-ul. Vreau să îi felicit pentru luptă. Trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm partida de pe teren propriu cu Voluntari.

Trebuie să vedem ce vor face și adversarii. Nu suntem noi singura echipă care se bate pentru play-off. Trebuie să continuăm același fel.

Le mulțumesc suporterilor că au condus șase ore pentru a veni aici. Sper că suporterii vor fi alături de noi și în meciul următor. Ne vom recupera puțin, avem mult de mers până acasă.

Mâine vom avea antrenamente individuale cu jucătorii. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă. Putem să câștigăm acel meci dacă vom juca precum am făcut-o în celelalte partide de pe teren propriu.”, a declarat Bernd Storck la final de meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed