Imaginile momentului cu Cristi Borcea! Ce i-a făcut milionarul Valentinei Pelinel. Se iubesc ca în prima zi / Foto

Imaginile momentului cu Cristi Borcea! S-a aflat ce i-a făcut milionarul Valentinei Pelinel. Cei doi se iubesc ca în prima zi. Ultimele imagini surprinse cu cei doi dovedesc acest lucru. Fostul şef al lui Dinamo este îndrăgostit ca în tinereţe.

Cristi Borcea a fost cucerit total de Valentina Pelinel. Cunoscut, în trecut, ca un aventurier, milionarul este total schimbat.

Imaginile momentului cu Cristi Borcea!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se iubesc ca în prima zi. Omul de afaceri se simte excelent alături de actuala sa soţie. Fostul fotomodel le-a arătat fanilor, pe reţelele de socializare, mai multe imagini din intimitatea familiei.

Milionarul român a împlinit în această lună 53 de ani şi o ţine din petrecere în petrecere. Fostul patron al lui Dinamo s-a bucurat de zăpada din Bucureşti. A dat în mintea copiilor. A făcut un om de zăpadă în curtea vilei sale şi a plimbat-o pe Valentina cu sania.

Valentina Pelinel a postat mai multe imagini în care le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum este răsfăţată de soţul ei. Cu numai o zi în urmă, a postat o imagine în care îl sărută pe milionar. „Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul sau unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Ne completăm și ne susținem reciproc, ceea ce este esențial.

(Reporter: Îți lipsește ceva în momentul de față?) Nu aș putea să spun așa ceva, sunt un om împlinit. Și dacă ceva mi-ar lipsi, aș face ceva în acest sens, în limita posibilităților„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Fostul patron al lui Dinamo este unul dintre cei mai bogaţi români. Potrivit ultimilor estimări, averea lui Borcea se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Acesta are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed