Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! Ce i-a interzis să facă fostei soţii. Favoritul lui Gigi Becali a spus clar

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! S-a aflat ce i-a interzis să facă fostei soţii. Favoritul lui Gigi Becali a spus clar. Chiar dacă s-a despărţit de Cristina, cei doi ţin legătura şi au o relaţie foarte bună.

Bănel Nicoliţă îşi iubeşte enorm fetele pe care le are din fosta căsnicie. Se înţelege foarte bine şi cu Cristina, fosta soţie, cu care are o convenţie clară.

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit!

Bănel Nicoliţă i-a spus clar fostei soţii. Este o condiţie fermă pe care trebuie să o respecte. Fostul internaţional român i-a transmis că orice iubit ar avea, acesta trebuie să aibă un comportament exemplar faţă de fetele pe care le au împreună.

Bănel Nicoliţă a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa soţie. Cei doi au împreunp două fetiţe superbe. Deşi s-a despărţit de mama lor, Bănel Nicoliţă este un tată model pentru cele două fetiţe. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit ce i-a transmis fostei sale soţii.

„Am două fete și nu aș mai vrea (n.r – un copil), pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.

Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, spunea Bănel Nicoliţă în trecut, conform playsport.ro.

Bănel şi Cristina Pisică s-au despărţit după ce mama copiilor fostului fotbalist nu a fost de acord cu drumul ales de către acesta. Nicoliţă a început să investească la echipa din Carei, localitatea natală. Cristina nici nu a vrut să audă de această investiţie şi a decis să pună capăt mariajului.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Daca investea in vreo echipa de fotbal din Carei, jud. Satu Mare, poate avea vreo sansa, insa el s-a orientat catre …. Faurei, din jud. Braila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed