Vești bune pentru Simona Halep. Ce se întâmplă cu românca după ce a jucat doar două meciuri oficiale. Anunțul făcut de WTA

Vești bune pentru Simona Halep. Chiar dacă nu a jucat decât două partide oficiale de la revenirea pe teren, fostul lider mondial a urcat cinci locuri în clasamentul WTA. Tocmai s-a publicat clasamentul mondial.

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în această ierarhi. Se menţine pe locul 29, cu 1704 puncte.

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA

Simona Halep a obținut la TAS reducerea suspendării pentru dopaj și a revenit pe teren. A jucat doar două partide oficiale, apoi a acuzat o accidentare. Chiar și așa, fostul lider mondial a urcat în clasamentul WTA cinci locuri şi este 1130, cu 11 puncte. Weekend-ul trecut, Halep a jucat un meci demonstrativ în cadrul turneului Sports Festival, alături de Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf.

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului făcut public luni. Cîrstea se menţine pe locul 29, cu 1704 puncte.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan. A coborât un loc, până pe 50, cu 1149 puncte. Jaqueline Cristian a urcat un loc şi este pe 65, cu 986 de puncte.

Şi Irina Begu a înregistrat o urcare, de patru locuri şi este pe 127, cu 596 puncte. După o coborâre de un loc, Anca Todoni este pe 137, cu 537 puncte.

În top 200 se mai află Gabriela Ruse (locul 150, coborâre patru locuri, 490 de puncte).

Monica Niculescu este prima româncă din clasamentul de dublu, locul 33, o urcare de un loc după ce a acumulat 2.316 puncte.

Lider incontestabil este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 11.695 de puncte. Pe locul doi este sportiva americană Coco Gauff, cu 7988 puncte, iar pe trei este belarusa Arina Sabalenka, cu 7.788 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed