Avertisment pentru Simona Halep! Comisia tocmai a dat o suspendare pe viață. Acuzații uluitoare

Avertisment pentru Simona Halep! Comisia tocmai a dat o suspendare pe viață. Este vorba despre arbitrul de scaun Fabian Carrero, găsit vinovat de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) de multiple încălcări ale Programului anticorupție.

Aceeași ITIA a acuzat-o și pe Simonei Halep de dopaj.

ITIA a suspendat pe viață un arbitru de scaun

Carrero este un arbitru de scaun din Republica Dominicană. Acesta a primit interdicție pe viață la meciurile oficiale, fiind acuzat de încălcări grave ale Programului Anticorupție din Tenis (TACP). Arbitrul a fost prins că a influențat scorurile din dorința de a facilita câștigurile la pariuri.

„Cazul a fost audiat de ofițerul independent de audieri anticorupție Ian Mill. El a constatat că Carrero, un oficial cu insignă verde, a comis 16 încălcări ale TACP în opt meciuri.

S-a constatat că arbitrul a manipulat scorurile meciurilor în dispozitivul portabil pentru a facilita câștigurile garantate la pariuri pe anumite puncte, în partidele de la turneele ITF M15 desfășurate în Republica Dominicană în noiembrie și decembrie 2019. Oficialul a fost suspendat provizoriu de ITF începând cu 1 martie 2022″, au justificat reprezentanții ITIA.

Tergiversări în procesul de dopaj al Simonei Halep

Dacă în acest caz ITIA a venit cu decizie în mai puțin de o lună, contestația depusă de Simona Halep la Tribunalul Sport Resolutions nu s-a judecat deși au trecut luni de zile.

Florin Prunea a vorbit despre motivul pentru care procesul de dopaj al Simonei Halep a rămas nesoluționat, conform ProSport.

„Toată lumea spune că, deocamdată, nu este gata dosarul. Toată lumea spune că ar fi în avantajul Simonei, pentru că am înțeles că în fiecare zi apar probe noi care sunt depuse la dosar.

Asta mă gândesc că este singura explicație, pentru că altă explicație nu văd. Nu a fost un caz care să dureze atât de mult, nu am mai auzit în istorie”, a spus Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed