Avertisment pentru Ianis Hagi! Anunţ crucial pentru tricolor. Dezvăluirea care i-ar putea decide viitorul

Avertisment pentru Ianis Hagi! Anunţ crucial pentru tricolor. Dezvăluirea care i-ar putea decide viitorul. Jucătorul român a făcut un EURO 2024 foarte bun, după un sezon mediocru la Alaves.

Ianis Hagi nu ştie dacă îşi va continua aventura la Rangers. Scoţienii vor să scape de el, dar nu mai vor să-l împrumute.

Avertisment pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi urmează să se întoarcă la Rangers în această vară. Are contract până în vara anului 2026 cu scoţienii. Răzvan Lucescu, antrenorul român care a scris istorie pentru PAOK Salonic, a analizat prestația acestuia.

”Eu cred că Ianis la așa cum este el construit, cu talentul lui are nevoie de o echipă în spate care să-l ajute foarte mult. Să-și pună în valoare tehnica și viziunea lui de joc. El nu este un jucător de efort deosebit! El este un jucător care trebuie să știe că ceilalți sunt bine poziționați. Îl acoperă când face vreo greșeală.

Să aibă această liniște și libertate de a face și greșeli. Asta pentru a-și pune în valoare calitatea lui. Viziunea în primul rând a jocului. Are o viziune extraordinară. Are o calitate de joc, de pasă, cum nu sunt mulți în momentul de față în echipa națională. Nu pot să vorbesc de afară…”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Scoţienii au comentat imediat declaraţiile antrenorului, conform Daily Record. Sursa citată vine cu dezvăluiri de ultimă oră. ”Hagi a marcat de cinci ori în 39 de meciuri pentru țara sa de când a debutat în 2018, dar i s-a spus să depună un efort mai mare.

Un fost selecționer al României a pus sub semnul întrebării efortul depus de Ianis Hagi și i-a spus jucătorului de la Rangers ce trebuie să facă dacă vrea să meargă mai departe și devină căpitanul țării sale.

Mijlocașul ofensiv a jucat în toate cele patru meciuri ale României la EURO 2024, pe care a ajutat-o să ajungă până în optimi, acolo unde a fost învinsă clar de Olanda.

Tânărul de 25 de ani se va prezenta la stadiul de pregătire al echipei, unde va fi evaluat de Philippe Clement.

Răzvan Lucescu a antrenat echipa României între 2009 și 2011 și, în ciuda faptului că a lăudat calitatea lui Hagi cu mingea la picior, crede că are nevoie de alți jucători în jurul său pentru a fi eficient”, au scris scoţienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed