Vestea momentului despre Ianis Hagi! Care va fi viitorul tricolorului. Scoţienii au rămas mască

Vestea momentului despre Ianis Hagi! S-a aflat care va fi viitorul tricolorului. Scoţienii au rămas mască şi au făcut o dezvăluire de ultim moment despre viitoarea destinaţie a mijlocaşului român.

Ianis Hagi are un viitor incert la Rangers. A făcut un EURO 2024 foarte bun, dar trecutul îl bântuie. A fost împrumutat la Alaves, în LaLiga, dar acolo nu s-a remarcat deloc.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Ianis Hagi ar trebui să revină la Rangers în această vară. Mai are contract cu Ranges până în vara anului 2026, dar ar putea pleca de la club în perioada de mercato. Scoţienii au fost marcaţi de ultima declaraţie a lui Giovanni Becali. Acesta a spus că ar da bani de la el pentru a-i găsi un nou club românului. În același timp, Giovanni Becali a spus că și-ar dori ca românul să continue la Rangers.

”Comentariile făcute de agentul lui Ianis Hagi, Ioan Becali, sunt printre cele mai ciudate pe care le-am văzut, iar asta având în vedere că tatăl său a avut și el unele ieșiri cel puțin interesante în trecut.

Asta e cu adevărat o declarație excentrică – de la ‘Voi cheltui o parte din banii mei pentru a-i găsi o echipă nouă’ la ‘Sper ca Rangers să-l păstreze’.

Înțelegem, cultura din România este puțin diferită de a noastră, iar pe lângă unele excentricități, s-ar putea ca unele lucruri să se fi pierdut în traducere. Oricum ar fi, agentul lui Hagi pare la fel de nebun ca ceilalți.

Oricum, șansele ca Hagi să fie rechemat complet la Rangers sunt foarte mici – se va alătura echipei pentru pre-sezon când va fi pregătit, dar se fac mișcări mari pentru a-i găsi un club nou pentru noul sezon.

Se pare că bătrânul Becali își va băga mâna în propriul buzunar și în buzunarul fratelui său pentru a finanța acest lucru”, au spus cei de la Ibroxnoise.

Mai mult ca sigur, românul va fi împrumutat la o altă echipă. Varianta ideală pentru scoţieni ar fi să-l vândă chiar de acum.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed