Avertisment pentru Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt cu Florinel Coman: ‘Mă bucur că îi pune probleme’

Avertisment pentru Edi Iordănescu! Un oficial al Federației Române de Fotbal a vorbit despre concurența din lotul lui Edi Iordănescu. Selecționerul a fost vizat direct.

Iordănescu Jr a fost atenționat de către Mihai Stoichiță. Șeful comisiei tehnice a FRF este de părere că selecționerul va avea probleme în alcătuirea lotului, datorită formei bune a lui Florinel Coman

Edi Iordănescu este pus în dificultate

Edi Iordănescu este pus în dificultate. Mihai Stoichiță este de părere că datorită formei bune a lui Florinel Coman, alcătuirea lotului echipei naționale va fi mult mai dificilă.

Într-o intervenție pentru Fanatik, oficialul FRF și-a exprimat opinia despre acest subiect, declarându-se mulțumit de forma lui Coman.

„Mă încântă și pe mine forma în care se află Coman. Florinel a avut și accidentări, care l-au tras în jos. Totuși, a conștientizat că trebuie să revină și toate aceste gânduri l-au readus la nivelul din 2019, când a făcut acel European de tineret sclipitor.

Accidentarea aia de la Backa Topola l-a pus la pământ. Apoi i-a fost greu să se ridice, mai ales că avea și moralul la pământ.

Dar acum mă bucură foarte tare pentru că-i pune probleme lui Edi Iordănescu pentru meciurile din iunie”, a spus Mihai Stoichiță.

Următoarea acțiune a echipei naționale va fi în luna iunie, atunci când elevii lui Iordănescu Jr se vor duela cu selecționatele din Kosova și Elveția.

În momentul de față, România a obținut 6 puncte din 6 posibile în preliminariile Campionatului European din 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed