Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Vor fi probleme mari pentru cei de la FCSB. Dezvăluirea momentului înaintea derby-ului cu Dinamo

Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Vor fi probleme mari pentru cei de la FCSB. Dezvăluirea momentului înaintea derby-ului cu Dinamo. Câinii vor face o atmosferă nebună la meciul cu rivala istorică.

Elias Charalambous are de ce să se teamă. Totul a devenit public înaintea derby-ului Dinamo-FCSB.

Avertisment dur pentru Elias Charalambous!

Oficialii celor de la Dinamo spun că s-au vândut deja peste 10 mii de bilete pentru înfruntarea cu echipa lui Elias Charalambous. Dinamo-FCSB va avea loc duminică. Echipa lui Ovidiu Burcă e penultima în Superliga, dar speră să-şi revină în faţa liderului. Partida va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

„10.500, fără abonați. E binișor. Și la meciul ăsta avem patru zile casele deschise pentru derby”, au spus oficialii lui Dinamo, conform gsp.ro. Oficialii estimează că vor fi peste 25.000 de fani prezenți duminică pe cel mai mare stadion al țării. Dinamo are şi 2600 de abonalemte vândute.

Tariful biletelor:

PCH: 25 de lei
TRIBUNA 2 (inel 1 și 2): 35 de lei
VIP II: 80 de lei
VIP I: 120 de lei

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:

26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu).
23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed