Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţ devastator al lui Mihai Stoica. Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţ devastator al lui Mihai Stoica. S-a aflat ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş după accidentarea suferită de acesta. Oficialul FCSB-ului a spus cât timp va lipsi fundașul.

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș și a dezvăluit cerința pe care o are acesta cât timp va lipsi de la vicecampioană.

Anunţ devastator al lui Mihai Stoica. Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Vlad Chiricheș va lipsi 4 luni de la echipă. Fundașul va pleca în Finlanda pentru a se opera și nu vrea să primească salariul în perioada în care este indisponibil.

„Situația e complicată. Chiri va pleca marți împreună cu medicul nostru în Finlanda. Problema pe care o are a fost rezolvată la alți jucători, unii celebri, de către profesorul din Finlanda.

Sperăm să fie finalul ăsta și să fie bine. Probabil se va apela la o intervenție. Nu știu să zic exact, 3-4 luni probabil o să stea. Nu ia în calcul să se retragă, nici vorbă.

Rupturi musculare a avut, a fost chinuit de accidentări. Ideea e că vom aștepta mai mult decât ne-am fi dorit. Nu ne gândim să luăm un alt fundaș în iarnă, suntem acoperiți”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.

„E o lovitură pentru lupta la titlu”

„Va fi o situație similară lui Redondo la Milan. El va renunța la bani în perioada asta, pentru că nu poate ajuta. Nu sunt mulți fotbaliști ca Vlad Chiricheș.

E o lovitură pentru lupta la titlu, când picturam echipa de start începeam cu el. Dar avem soluții, avem: Dawa, Ngezana, Haruț, Lixandru și mai poate să fie și Ovidiu Popescu.

Noi avem o brigadă foarte frumoasă. E mare lucru să lucrezi cu cineva și să ai chimie, sunt rare cazurile astea. Noi suntem foarte bine, eu sunt cam altă generație, ei sunt tineri”, a mai spus Mihai Stoica, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed