Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Decizia de ultimă oră a selecţionerului. Jucătorul celor de la FCSB, trimis acasă

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Decizia de ultimă oră a selecţionerului. Jucătorul celor de la FCSB, trimis acasă din cantonament. Acesta nu va putea juca la meciul de marți al naționalei U21.

România U21 va juca marți cu Elveția U21 într-un meci pentru locul 1 în grupa pentru EURO 2024.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Jucătorul celor de la FCSB, trimis acasă

Selecționerul Daniel Pancu a dezvăluit după meciul cu Albania, scor 5-0, că Octavian Popescu a avut o accidentare și a părăsit cantonamentul pentru a face mai multe investigații.

„Octavian Popescu a acuzat probleme medicale, în urmă cu două zile, la antrenamentul oficial pentru meciul cu Albania. Pentru a nu risca o accidentare, stafful medical a decis ca acesta să fie supus unor investigații, în urma cărora s-a constat că jucătorul nu va putea fi apt pentru meciul cu Elveția. Mijlocașul nu va face deplasarea în Elveția cu România U21”, se arată în comunicatul de la FRF.

Octavian Popescu riscă să rateze meciul cu Dinamo

Octavian Popescu riscă să rateze și meciurile echipei sale de club.

FCSB va juca duminică, împotriva lui Dinamo, iar oficialii echipei speră ca acesta să fie apt pentru meci. Popescu nu a putut juca nici la meciul cu FCU Craiova, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe.

„Octavian Popescu a avut ceva probleme musculare, la inghinal, aductor, zilele astea. Astăzi am întrebat dacă poate intra. A spus că nu se simte bine. Nici nu era cazul pentru că scorul era unul lejer pentru noi. Asta nu știu (n.r. – dacă va juca în următorul meci, cu Elveția, pe 21 noiembrie). Vom vedea ce se întâmplă sâmbătă și vom lua o decizie”, a declarat Daniel Pancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed