Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Bănel Nicoliţă a spus clar. De ce nu a reuşit FCSB să se impună cu U Cluj

Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Bănel Nicoliţă a spus clar care a fost motivul pentru care FCSB-ul nu s-a impus în meciul contra celor de la Universitatea Cluj.

Bănel Nicoliţă (38 de ani) a jucat pentru FCSB 250 de meciuri. Acesta este de părere că la roș-albaștrii se simte lipsa fundașului central Vlad Chiricheș. Acesta este accidentat de mai bine de o lună.

Bănel Nicoliţă a spus clar!

Bănel Nicoliţă consideră că FCSB-ul suferă de o fragilitate defensivă, chiar dacă în absența lui Chiricheș, stoperii titulari la FCSB au fost Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana.

„O problemă la FCSB este că se schimbă jucătorii foarte mult. Acum a început «morișca» pe linia de fund. Până acum noi îl criticam pe Chiricheș. Nu voi, vorbesc la general.

Ați văzut ce înseamnă Chiricheș? Dădea siguranță, ieșea cu mingea la picior, construia. Îl cizela pe Dawa, îl acoperea, pentru că Chiricheș vorbea cu el pe teren.

Eu îl știu pe Chiricheș, comunicau foarte bine în teren. Pentru mine 100% e nevoie de Chiricheș. E un jucător căruia nu îi este frică de joc. Are personalitate, iese cu mingea la picior”, a afirmat Nicoliță la Fanatik.

Este de așteptat ca Vlad Chiricheș să revină în acțiune la începutul lunii noiembrie. „Cam în 3-4 săptămâni revine, după pauza internaţională”, spunea oficialul Mihai Stoica săptămâna trecută.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed