Avertisment crunt pentru Simona Halep! Ce este obligată să facă românca. Un fost antrenor atrage atenţia

Avertisment crunt pentru Simona Halep! S-a aflat ce este obligată să facă românca. Un fost antrenor atrage atenţia. Totul a devenit public după ce sportiva a revenit în circuit. Asta după ce şi-a demonstrat nevinovăţia la TAS, în cazul de dopaj.

Un fost antrenor îi atrage atenţia Simonei Halep. Sportiva noastră trebuia să participe la turneul de la Oeiras, din Portugalia, dar a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme medicale.

Avertisment crunt pentru Simona Halep!

Pentru Simona Halep, fost lider mondial WTA, urmează turneul de la Madrid, competiție care se va desfășura în perioada 23 aprilie – 5 mai. Firicel Tomai, omul care a antrenat-o pe Halep în perioada 2008 – 2013, atrage atenţia.

Tehnicianul spune că Halep are destul timp să-și rezolve problemele legate de accidentări, care au apărut în urma reluării antrenamentelor intense. Doar aşa poate să revină în top. ”Dacă Simona reușește să finalizeze problemele cu accidentările, poate să revină. Ar fi un mare lucru și o mare realizare. Trebuie să rezolve accidentările actuale. O opresc de la turnee. E foarte greu la vârsta ei dacă nu e sănătoasă. A întârziat această revenire, dar are toată vara în fața și tot anul”, a spus Firicel Tomai, în direct la Digi Sport.

După turneul de la Madrid, Simona speră să primească invitaţie şi la cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros. Este conştientă că îi va fi greu. Francezii acordă invitaţiile, în mare proporţie, jucătoarelor din Franţa. Apoi, Simona speră să prindă un loc şi la Jocurile Olimpice de la Paris, deşi clasamentul nu îi permite asta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed