Avertisment crunt pentru Gigi Becali! Suma uriașă de bani pe care trebuie să o plătească. Doar așa își face echipa de Champions League

FCSB este pe cale să obțină titlul de campioană a României, după nouă ani de secetă în Superliga! Liderul FCSB poate să-și consolideze poziția chiar la jumătatea play-off-ului. Asta dacă se va impune în derby-ul cu Rapid, programat sâmbătă seară, de la ora 20.30. Sigur de titlu, Gigi Becali deja se concentrează pe competițiile europene.

Gigi Becali a recunoscut ce sume trebuie să plătească pentru a materializa transferurile lui Mujica și Louis Munteanu, la FCSB. Vrea să construiască o echipă de Champions League.

Avertisment crunt pentru Gigi Becali!

Patronul liderului din Superliga caută, în primul rând, un atacant de valoare. Prin urmare, Becali a făcut un calcul și a spus, cu exactitate, cât vor costa cele două ținte ale sale. Louis Munteanu, legitimat la Fiorentina și împrumutat la Farul și Rafa Mujica, de la Arouca, Portugalia.

Ibericul a fost analizat, în detaliu, de către Florin Vulturar. Conform oficialilor celor de la Arouca, Becali ar trebui să scoată din propriul buzunar sume cuprinse între 2,5-3 milioane de euro, în schimbul serviciilor vârfului spaniol.

Cât despre Louis Munteanu, conform Fanatik, negocierile dintre FCSB și Fiorentina avansează pe zi ce trece. Întrebat dacă își va mai prelungi colaborarea cu Farul Constanța, tânărul în vârstă de 21 de ani a dat de înțeles că și-ar fi găsit deja alt angajament.

Fiorentina ar fi de acord să se despartă de atacantul român pentru un preț corect de 1,5 milioane de euro.

Pe de altă parte, Louis le-a stârnit interesul și oficialilor celor de la Rapid, așa cum a anunțat chiar principalul acționar al grupării, Dan Șucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed