Avertisment crunt pentru Edi Iordănescu! S-a aflat înaintea meciului care ne poate duce la EURO 2024. A spus clar

Avertisment crunt pentru Edi Iordănescu! S-a aflat înaintea meciului cu Israel, care ne poate duce la EURO 2024. Helmut Duckadam a subliniat marea problemă din tactica tricolorilor.

Helmut Duckadam, verdict categoric înaintea duelului cu Israel! Mesaj către Edi Iordănescu. Cum am putea ajunge la EURO 2024.

Avertisment crunt pentru Edi Iordănescu!

România se va duela cu Israel, sâmbătă seară, de la ora 21.45, în incinta Arenei Pancho, din Felcsut, Ungaria!

Helmut Duckadam este încrezător că tricolorii vor obține biletul de calificare la Campionatul European din Germania, însă fostul mare portar se teme de modul în care elevii lui Edi Iordănescu vor gestiona rezultatul.

”Eu nu sunt îngrijorat. Eu simt emoții, nu am mai simțit de ani de zile, dar acum simt, îmi doresc foarte mult ca echipa națională să se califice. Problema e în felul următor. Antrenorul poate să vină și să spună ce vrea el, fiecare jucător este deja concentrat la ce se va întâmpla.

Apare și în ziar, toți spun că nu citesc ziarele, site-urile, în ce grupă am putea ajunge, cum se împart cele zece milioane, la ei merg rotițele astea. Ce mă îngrijorează pe mine este cum vom gestiona rezultatul, indiferent de rezultat, că va fi 0-0, că va fi 1-0 la un moment dat. Aici e marea problemă.

Antrenorul îți spune stilul de joc, ce să faci în teren, dar tu trebuie să pui în aplicare treaba asta. Mă tem ca emoțiile să nu fie prea mari pentru noi, presiunea, miza să nu fie prea mare, pentru că niciun jucător nu a mai fost la un campionat european. Pentru ei ar fi ceva fantastic!”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Programul Grupei I din preliminariile EURO 2024

12 noiembrie 2023
ora 21:45 | Kosovo – Israel 1-0

15 noiembrie 2023
ora 21:45 | Israel – Elveția 1-1

18 noiembrie 2023
ora 19:00 | Belarus – Andorra
ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023
ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed