Edi Iordănescu se teme de israelieni! Omul lui Răzvan Burleanu l-a dat de gol. Ce se va întâmpla la meciul care ne poate duce la EURO 2024

Edi Iordănescu se teme de israelieni! Omul lui Răzvan Burleanu l-a dat de gol și a dezvăluit ce se va întâmpla la meciul care ne poate duce la EURO 2024.

Mihai Stoichiță a vorbi și despre secretul naționalei României. Tricolorii se vor duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria.

Omul lui Răzvan Burleanu l-a dat de gol pe Edi Iordănescu

Naționala României are nevoie de un egal în meciul cu Israel pentru a mege la EURO 2024. În cazul unei victorii, ar obține un loc mai bun la tragerea la sorți pentru grupe. În cazul în care tricolorii vor pierde, atunci sun obligați să câștige în ultimul meci cu Elveția.

Mihai Stoichiță a dezvăluit că Edi Iordănescu este foarte precaut în pregătirea partidei de sâmbătă seara.

”Punct decisiv. Să dea Dumnezeu. să fie finalul fericit. Important e să nu pierdem, normal că doresc să câștigăm, strategia pe care o face antrenorul. Moralul este foarte bun, n-are cum să fie altfel. Nu calculez șanse. Moralul în fotbal este dat de rezultate. Avem moral foarte bun. Trebuie să ai tărie de caracter.

Ultima discuție cu Edi, au fost vreo patru. Foarte încrezător. Gândește încă formula de echipă. Trebuie să fim eficienți. E presiune, și eu sunt emoționat. Dacă ți-ai ales meseria asta trebuie să o faci, cu toate plusurile ei. Nu trebuie să punem presiune. Mă uitam la lotul pe care-l avem, avem 21 de jucători produsul lotului U21. E un lot cu jucători care au fost la competiții supreme.

Toți simțim românește. Israelul foarte bună. Mă impresionează mobilitatea și agresivitatea lor. Bine pusă la punct, cu agresivitate, mobilitate. Va fi un meci de luptă care se poate transforma într-o partidă care să aducă li spectaculozitate. Nu suntem o echipă care să avem la ora actuală glorii, avem doar forța unui grup, astfel că surpriza plăcută poate să vină de la oricare”, a declarat Stoichiță, la sosirea în Ungaria.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed