Au trântit meciul de la Cupa Mondială 2022?! Acuzaţii incredibile ale unui jucător legendar: ‘Au pierdut intenționat’

Au trântit meciul de la Cupa Mondială 2022?! Acuzaţii incredibile ale unui jucător legendar la adresa unei dintre echipele care vrea să câştige titlul suprem în Qatar. Spania lui Luis Enrique este arătată cu degetul.

După ce a pierdut ultimul meci din grupe contra Japoniei, Spania este acuzată de blat. Legendarul Hugo Sanchez i-a distrus pe iberici.

Au trântit meciul de la Cupa Mondială 2022?!

Cupa Mondială 2022 este în centrul unui nou scandal. De această dată, Spania este pusă la zid. Uriaşul Hugo Sanchez, fost jucător la Real Madrid, a dat de pământ cu Spania. E convins că ibericii au vrut să piardă cu Japonia pentru a evita Brazilia în sferturi. Ibericii au terminat pe locul doi în grupă și dau în optimi peste Maroc, iar în sferturi ar putea juca împotriva Portugaliei sau Elveției.

Dacă ar fi câștigat grupa, Spania ar fi jucat în optimi cu Croația, iar în sferturi ar fi putut da de Brazilia. „Vă asigur că Spania a pierdut intenționat cu Japonia pentru a evita Brazilia. Nu am fost acolo și nu sunt în mintea lui Luis Enrique, dar sigur s-a gândit la cea mai bună metodă de a evita Brazilia în sferturi.

Sigur că a fost un risc, dar a meritat. Spania nu se teme de Brazilia, dar o respectă. Antrenorul nu va recunoaște niciodată. Nu va spune: «Am lăsat adversarii să câștige»”, a declarat Hugo Sanchez, conform dailymail.co.uk.

Hugo Sanchez, fost coleg cu Gică Hagi la Real Madrid, a jucat 7 ani pentru trupa de pe Santiago Bernabeu, între 1985 și 1992. A reușit să marcheze 164 de goluri în 207 meciuri pentru Real și a cucerit 5 titluri în Spania.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed