Atac violent la adresa lui Răzvan Burleanu! Ciprian Marica îl face praf pe şeful FRF: ‘Mai avea puţin şi întreba femeia de serviciu dacă vrea să fie selecţioner’

Atac violent la adresa lui Răzvan Burleanu! Fostul atacant, Ciprian Marica îl face praf pe şeful FRF. Marica s-a enervat duăî ce România a retrogradatîn Divizia C a Ligii Națiunilor, deşi selecţioner este Edi Iordănescu.

Mai mult, deşi am retrogradat, Marica spune că Edi Iordănescu ar merita să primească încă o șansă și în viitoarea campanie.

Atac violent la adresa lui Răzvan Burleanu!

În schimb, Marica l-a atacat dur pe președintele FRF, Răzvan Burleanu. Spune că nu mai vrea să-l vadă pe Burleanu în căutare de selecţioner. Şeful FRF a negociat cu mai mulţi antrenori, dar niciunul nu a vrut să-şi asume responsabilitatea de a prelua echipa naţională. Printre aceştia, Dan Petrescu, Gică Hagi sau Ladislau Boloni.

„Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câștigat contra primului loc. Sigur, selecționerul ne arată că există un nucleu la echipa națională, că l-a găsit, l-a descoperit și merită să i se dea încredere în continuare. N-aș vrea să văd circul care a fost atunci când președintele Federației alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau.

Pur și simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională. N-aș mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa națională, așa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul și să meargă mai departe”, a declarat Ciprian Marica, conform prosport.ro.

România a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor, deşi a bătut selecţionata Bosniei pe stadionul Giulești, scor 4-1. Tricolorii au depins și de rezultatul Finlandei, care s-a impus cu 2-0 în Muntenegru și a trimis selecționata noastră în următoarea ligă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari